Wij willen ons leven richten op God en Jezus, onder de bezielende leiding van de Heilige Geest. Elke zondag komen Wij als gemeente bij elkaar. Om samen God te aanbidden en te lofprijzen. Gods woord te horen en elkaar te ontmoeten. Zondags houden wij twee diensten.
's ochtends begint de dienst om 9.30 uur en 's middags om 14.30 uur. Soms kan er een wijziging zijn in de tijd van een middagdienst deze zal 's ochtends afgelezen worden via de ere dienst. of klik
- HIER - om via de website de recente tijden van de erediensten te bekijken.

Hoe ziet een dienst eruit?

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door het kostersechtpaar. Als u vragen hebt kunt u bij hen terecht. Mocht u geen Bijbel bij u hebben dan verstrekt de koster deze u graag.
De samenkomsten duren ongeveer anderhalfuur. We beginnen met samenzang en gebed.
Daarna volgt de overdenking uit de Bijbel om te bemoedigen en te vormen en te troosten. Tijdens en na de overdenking zingen we Psalmen met elkaar. We danken God en brengen onze gebeden bij Hem. Tenslotte krijgen wij Gods zegen mee. Er kan worden nagepraat over de dienst waardoor we elkaar beter leren kennen.

Psalmen, Gezangen en Liederen...

Binnen de Christelijke Gereformeerde kerk in Siegerswoude- De Wilp zingen we Psalmen en Gezangen en bij bijzondere gelegenheden af en toe liederen. De zang wordt begeleid met orgel.

Diensten
Christelijke Gereformeerde Kerk
'ELIM'            
Siegerswoude-De Wilp
Copyright 2012 by "CGK Siegerswoude-de Wilp  • FAH - Website Designer  •   All Rights reserved   • Cookiebeleid
Mobiele App voor Android en iOS is nu beschikbaar. Luister uw kerkdienst live en later via uw mobiele telefoon of tablet. Uiterst eenvoudig in gebruik. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS 6 of hoger.


- Regelmatig wordt de
   activiteiten agenda
   geupgraded!


      - Iedere Zondag zijn er twee
        kerkdiensten
       -morgendienst: 9.30 uur
       -middagdienst: 14.30 uur

         Meer weten over onze
         diensten lees verder
...


     -Op deze site kun je de
      diensten live maar ook van
      de afgelopen weken
(TERUG)
      luisteren
Diensten beluisteren