Waarom naar de mannenvereniging?
Om De Schriften te onderzoeken. Natuurlijk kunnen we dit ook thuis, helemaal alleen. Wij hebben immers allemaal wel een of meer bijbels in huis. Maar eerlijk is eerlijk, helaas moeten we bekennen dat er zo weinig van terecht komt. Onze dagelijkse beslommeringen -of we nu jong zijn of oud- houden ons zo bezig dat het onderzoeken van de Schrift vaak in het gedrang komt. Wat is het dan goed om op de mannenvereniging met een zekere regelmaat bezig te zijn met het onderzoeken van de Bijbel. Samen mogen we elkaar tot een hand en een voet zijn, van elkaar leren en samen luisteren naar wat God's Woord ons vandaag te zeggen heeft. Ligt er trouwens niet een belofte wanneer we getrouwd mogen zijn dat we het Woord zullen onderzoeken? Mag u kinderen hebben en zijn die gedoopt? Heeft u belijdenis van het geloof afgelegd? Hebben we toen niet volmondig beloofd om bezig te zijn 'in de dingen van Zijn koninkrijk'? Natuurlijk zijn we geroepen om eerbaar te arbeiden in ons beroep. Maar God roept ons ook toe om eerst het Koninkrijk Gods te zoeken. Al het andere zal u dan toch worden toegeworpen?
Laten we eens nagaan waar onze prioriteiten liggen. Luisteren naar elkaar. Wat zou het geweldig zijn wanneer ook jonge mannen onze mannenvereniging zouden komen versterken. Samen met de ouderen Gods Woord mogen onderzoeken. Wat geweldig om dan werkelijk ook van elkaar te mogen leren. Oud van jong en jong van oud! Geloven doe je niet alleen! Daar moet en wil je toch ook samen voor zijn!? Samen een! In die weg mag je ook verwachten te worden gebouwd in het allerheiligste geloof. Op die manier mag je daadwerkelijk meewerken aan de opbouw van de gemeente waartoe je behoort. Van de voorzitter A. Kroesbergen kunt u meer informatie krijgen over de mannenvereniging. Onze drempel is laag en kom gerust eens langs om een avond bij te wonen.
Mannenvereniging
Christelijke Gereformeerde Kerk
'ELIM'            
Siegerswoude-De Wilp
Copyright 2012 by "CGK Siegerswoude-de Wilp  • FAH - Website Designer  •   All Rights reserved   • Cookiebeleid
Mobiele App voor Android en iOS is nu beschikbaar. Luister uw kerkdienst live en later via uw mobiele telefoon of tablet. Uiterst eenvoudig in gebruik. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS 6 of hoger.


- Regelmatig wordt de
   activiteiten agenda
   geupgraded!


      - Iedere Zondag zijn er twee
        kerkdiensten
       -morgendienst: 9.30 uur
       -middagdienst: 14.30 uur

         Meer weten over onze
         diensten lees verder
...


     -Op deze site kun je de
      diensten live maar ook van
      de afgelopen weken
(TERUG)
      luisteren
Diensten beluisteren