Eens per twee weken komen de dames van de vrouwenvereniging "Dorcas", wat de betekenis heeft: 'liefdadige vrouw' bijeen om met elkaar te praten over het geloof, te bidden, zingen, leren, bemoedigen en ook gezellig samen te zijn. Per avond wordt meestal een bijbelstudie gedaan uit het boekje 'Contactblad voor de Christelijke Gereformeerde Vrouwenverenigingen'. De vereniging is aangesloten bij een landelijke bond, zodat er af en toe districtavonden bezocht worden. Naast het samen zijn, brengt men ook ouderen regelmatig bezoekjes en proberen we op deze voor de ouderen de band met de gemeente te laten bestaan. Zieken worden bezocht, hetzij thuis of in het ziekenhuis. Ook aan huwelijksjubilea wordt aandacht gegeven, evenals aan overlijden en geboorte.

Ook is er ieder jaar een gezamenlijke kerstviering en een verkoping. Er vinden er gezellige avonden plaats. Dorcas biedt een goede gelegenheid om het persoonlijk geloof te verdiepen en daarnaast contact te hebben met andere vrouwen uit de gemeente.

Heeft u ook belangstelling en bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze avonden en wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met mevr. A. Fuite-Kamphof. Dit mag telefonisch of via de email.
Vrouwenvereniging
Christelijke Gereformeerde Kerk
'ELIM'            
Siegerswoude-De Wilp
Copyright 2012 by "CGK Siegerswoude-de Wilp  • FAH - Website Designer  •   All Rights reserved   • Cookiebeleid
Mobiele App voor Android en iOS is nu beschikbaar. Luister uw kerkdienst live en later via uw mobiele telefoon of tablet. Uiterst eenvoudig in gebruik. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS 6 of hoger.


- Regelmatig wordt de
   activiteiten agenda
   geupgraded!


      - Iedere Zondag zijn er twee
        kerkdiensten
       -morgendienst: 9.30 uur
       -middagdienst: 14.30 uur

         Meer weten over onze
         diensten lees verder
...


     -Op deze site kun je de
      diensten live maar ook van
      de afgelopen weken
(TERUG)
      luisteren
Diensten beluisteren