Er is zondagsschool tijdens de morgendienst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Tijdens de morgen en middagdienst is er ook kinder-oppas aanwezig voor de kleinere kinderen.
De Zondagschool "Benoni - Benjamin" is opgericht met als doel: "het vertellen van een Bijbelse blijde boodschap van de verlossing door Jezus christus aan de kinderen in de basisschool leeftijd"
Dit doen wij door iedere zondagmorgen samen met de kinderen te zingen en een psalmvers of een Bijbeltekst te leren. Centraal staat het luisteren naar een vertelling uit de Bijbel. Hierin proberen wij de kinderen te laten zien wie de Heere Jezus is en wat Hij voor ons gedaan heeft. Dat de Heere Jezus er niet alleen is voor oudere volwassen mensen maar dat wij jong of oud altijd naar Hem toe mogen gaan.

Wat wordt er gedaan op zondagsschool en welk materiaal wordt er gebruikt?

Wij werken met bijbels materiaal van het LCJ. Ieder seizoen wordt er een rooster gemaakt met versjes om te leren en vertellingen met verwerkingen. Op deze manier loop je de hele Bijbel door als je de zondagsschool jaren bezoekt. In de jongste groepen worden de lessen afgewisseld met het maken van bijv. een kleurplaat. In de middengroepen proberen we aandacht te besteden aan bijbelkennis bijv. door het doen van een quiz. In de laatste groep worden de kinderen voorbereid op de catechisatie en de jeugdclub.

Wilt u meer informatie over de zondagsschool neem dan contact op met P.A.Peterson dit mag ook via de email

Zondagsschool "Benoni - Benjamin"
Christelijke Gereformeerde Kerk
'ELIM'            
Siegerswoude-De Wilp
Copyright © 2012 by "CGK Siegerswoude-de Wilp  • FAH - Website Designer  •   All Rights reserved   • Cookiebeleid
Mobiele App voor Android en iOS is nu beschikbaar. Luister uw kerkdienst live en later via uw mobiele telefoon of tablet. Uiterst eenvoudig in gebruik. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS 6 of hoger.


- Regelmatig wordt de
   activiteiten agenda
   geupgraded!


      - Iedere Zondag zijn er twee
        kerkdiensten
       -morgendienst: 9.30 uur
       -middagdienst: 14.30 uur

         Meer weten over onze
         diensten lees verder
...


     -Op deze site kun je de
      diensten live maar ook van
      de afgelopen weken
(TERUG)
      luisteren
Diensten beluisteren

- Kerstappel